Wie zou jij nog eens willen ontmoeten als het kon en waarom?

Wie zou jij nog eens willen ontmoeten als het kon en waarom?

Als je nog een leuke vraag zoekt om een decemberfeestje op te vrolijken, vraag dan eens aan iedereen wie ze graag zouden willen ontmoeten, als het kon en waarom. Wij deden het en kregen een allegaartje aan antwoorden:

  • Dat kan er maar een zijn: Rembrandt. Ik wil zo graag van hem leren hoe je lichtval zo echt kunt maken in een schilderij.
  • Ik zou zo graag mijn oma ontmoeten. Ze was al overleden toen ik geboren werd en ik ben zo benieuwd hoe ze was, of we op elkaar lijken. En hoe ze leefde, dat moet zo anders zijn geweest dan nu.
  • Als de Top 2000 weer van start gaat, hoop ik altijd dat Bohemian Rhapsody van Queen weer op 1 staat. Ik vind het de mooiste plaat die er bestaat. Een onwaarschijnlijke combinatie van muziekstijlen, samengesmeed tot een onvoorstelbaar mooie compositie. Als het kon, zou ik zo graag Freddy Mercury ontmoeten. Omdat hij, net als de Bohemian Rhapsody een mix is van alles wat goed en slecht is. Het kon hem niet schelen wat mensen van hem dachten of vonden, hij was zijn muziek.
  • Mijn vader. Hij liet mijn moeder in de steek toen ze zwanger was. Ik zou hem graag vertellen hoe ik over hem denk, maar ik weet niet wie hij is.
  • Sun Zsu, dat was een Chinese krijgsheer die zoveel wijze levenslessen heeft gedeeld. Bijvoorbeeld dat humor je sterkste wapen is. Als je je vijand belachelijk maakt, heb je de oorlog al half gewonnen. Alleen in Nederland kennen we hem niet zo.
  • Mijn hond, hij werd doodgereden en ik kon geen afscheid van hem nemen want hij was al weggehaald. Ik was zo dol op hem!
  • Marshall Rosenberg omdat ik denk dat hij een belangrijke rol kan spelen in het omgaan met alle vreselijke conflicten die er momenteel in de wereld spelen.

Wie zou jij graag willen ontmoeten als dat kon en waarom?

December 2015

De Veertig Vileine Vragen kun je bestellen door een mail te sturen naar stop@coachingcarrousel.com ovv bestellen Veertig Vileine Vragen voor …. Je vult dan zelf het spel in dat je wilt bestellen. Ook dit jaar bieden we je in het laatste staartje van het jaar aan om de spellen de Veertig Vileine Vragen voor … met korting aan te schaffen. Tot en met 24 december koop je 3 spellen naar keuze à 14,95 en betaal je geen verzendkosten. Je kunt kiezen uit de Veertig Vileine Vragen voor: Jezelf, Geliefden, Conflicten, op het Werk, Coaches, Ondernemers, Ouders van Zorgintensieve kinderen en de Spin in ’t Web.

Bestel je het spel de Veertig Vileine Vragen voor Coaches, in deze periode, dan kosten die geen 14,95, maar slechts 12,00 per stuk inclusief btw en verzendkosten. (deze aanbieding geldt niet wanneer er al een andere kortingsregeling van toepassing is)

Geschreven door Philine Spruijt

Philine Spruijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *