Wie vind jij om op te vreten?

Wie vind jij om op te vreten?

‘Hij is zo mooi,’ zegt ze dromerig. ‘Hij heeft van dat zachte, donkere haar, een heerlijk zachte huid en de mooiste blauwe ogen die je je maar kunt voorstellen. Als hij zijn hoofd in mijn hals legt, smelt ik helemaal. Ik vind hem zo geweldig!’
We zitten op het terras met een ice tea en luisteren mee met de lofzang van de jonge, blonde vrouw. Over wie zou ze het hebben?

‘Hij is nu bij mijn moeder, die is ook zo gek op hem! Ze kan hem wel opvreten, zei ze vorige keer.’ We kijken elkaar verbaasd aan. Een geweldige vriend, die bij je moeder gaat zitten, terwijl je zelf op een terrasje zit? En waar je moeder zo haar tanden in wil zetten? Dat moet wel een kanjer zijn!

Oh, een baby!

Als ze verder vertelt, valt het kwartje. ‘Nee, het gaat juist hartstikke goed. Hij eet goed en slaapt nu al de hele nacht door, dat is echt heel bijzonder. Ja, hij is wel heel vroeg wakker, maar dat vinden we niet erg. Dan kan Luuk ook nog even van hem genieten voor hij naar zijn werk gaat. Ik had nooit gedacht dat hij het zo leuk zou vinden om pappa te zijn!’

Wie vind jij om op te vreten?

Tsja, een baby. Die zijn inderdaad om op te vreten, zeker voor de trotse ouders of grootouders bent. Maar zijn er ook volwassenen, behalve je lief, die je zo lief, lekker, vertederend en prachtig vindt, dat je die wel zou willen opvreten?

 

Dit artikel werd eerder gepubliceerd op www.sophiamagazine.nl.

Geschreven door Philine Spruijt

Philine Spruijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *