Wie vind jij een reusachtige kwal?

Wie vind jij een reusachtige kwal?

‘Mijn buurman is zo’n ongelooflijke kwal! Ik word gewoon misselijk van hem,’ zegt de vrouw in de trein tegen haar mobiel. ‘Gisteren bij de buurtbarbecue kwam hij in korte broek en zo’n vies laag uitgesneden t-shirt waar zijn borsthaar doorheen stak. Hij bleef maar om me heen draaien en drankjes aanslepen, terwijl ik helemaal niet met hem wilde praten. Ik liep steeds weg, maar dan kwam hij me weer achterna. Uiteindelijk ben ik tussen een paar buurvrouwen gaan zitten. Dat was ook niet mijn idee van een gezellige avond, maar ja, liever praten over de buurmeisjes en hun perikelen met vriendjes en school, dan de hele avond te moeten luisteren naar zo’n engerd die alleen maar probeert je te versieren!’
De hele coupé luistert ongegeneerd mee, maar ze stapt uit bij het volgend station. We kijken elkaar eens aan en denken waarschijnlijk allemaal hetzelfde: ‘Wie vind ik een reusachtige kwal?’

Dit artikel werd eerder gepubliceerd op www.sophiamagazine.nl.

Geschreven door Philine Spruijt

Philine Spruijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *