Stop ronddraaien in cirkels, het geluk ligt in een hoekje!

Stop ronddraaien in cirkels, het geluk ligt in een hoekje!

geluk4

 

Gelukkige mensen zijn gezonder, productiever en innovatiever. Gelukkige mensen zijn aantrekkelijk en maken anderen gelukkig.

Hoe gelukkig ben jij? Zie je geluk als een middel om je leven aangenamer te maken of als een doel van je leven? En hoe maakbaar vind jij geluk? De Veertig Vileine Vragen voor Geluk geven je handvatten om op een luchtige, vrolijke manier.

te kijken naar de rol die geluk in jouw leven en werk speelt. En of dat wel de rol is die jij wilt. Het spel bestaat uit veertig prikkelende vragen en zeven regiekaarten en is eenvoudig te spelen: je pakt een vraag en beantwoordt die. Vaak is niet het directe antwoord belangrijk, maar vooral het waarom. De beste resultaten krijg je als je de vragen open en onbevangen leest en beantwoordt, vooral de vragen die weerstand bij je oproepen. Belangrijk is, dat je iedere vraag en ieder antwoord ziet als een cadeautje om meer duidelijkheid te krijgen.

Je kunt de vragen in je eentje gebruiken of samen met anderen spelen. Als je ze samen met anderen speelt, heb je het meeste plezier en leer je er het meest van. Ook bij coaching en intervisie is het spel heel bruikbaar.

 

 

Geschreven door Philine Spruijt

Philine Spruijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *