Warning: Use of undefined constant dt_author_box - assumed 'dt_author_box' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\domains\coachingcarrousel.com\wwwroot\cms\wp-content\plugins\dt-author-box\dt_authorbox.php on line 20
Veertig Vileine Vragen – De CoachingCarrousel
Veertig Vileine Vragen

Veertig Vileine Vragen

Stop ronddraaien in cirkels, de antwoorden liggen in een hoekje!

Maar hoe doe je dat nou?
Als je jezelf in zo’n spiraal hebt weten te denken, dan is het knap lastig om er zonder hulp uit te komen. Die hulp biedt de spellenreeks “Veertig Vileine Vragen voor…” die de CoachingCarrousel heeft ontwikkeld. Onverwachte en prikkelende vragen, die een gesprek anders dan anders laten beginnen en verlopen. Ze helpen je om uit je eigen kaders te stappen. Vragen die wij als makers van de spellen hebben gesteld aan de coachees en de teams die we hebben begeleid en waardoor zij weer verder konden met hun dromen, hun plannen, hun succes.

We hebben sets voor verschillende doelgroepen, omdat niet alle vragen voor iedereen gelden. Iedere set bestaat uit veertig vragen en een aantal regiekaarten, waarmee je kunt voorkomen dat spelen vervelend wordt. De spellen kunnen gebruikt worden in zowel werksituaties als privé. Met collega’s, een (loopbaan)coach, vrienden of familie.

De Veertig Vileine Vragen zijn er voor:

  • Jezelf
  • op het Werk
  • Conflicten
  • Ondernemers
  • Geliefden
  • Ouders van Zorgintensieve kinderen*
  • de Spin in ‘t Web
  • Coaches
  • Geluk

Alle spellen kosten 14,95 per stuk. Dit is inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Je kunt bestellen via de CoachingCarrousel: stop@coachingcarrousel.com of via Managementboek.nl en Bol.com.

* Dit spel is uitverkocht en wordt niet meer gedrukt. In het najaar verschijnen deze vragen in een andere vorm. Hou onze site, facebook pagina en LinkedIn pagina in de gaten.

Alleen bij bestelling via stop@coachingcarrousel.com geldt:

Prijs per stuk bij afname vanaf 25 stuks € 13,50
Prijs per stuk bij afname vanaf 50 stuks € 12,50
Prijs per stuk bij afname vanaf 75 stuks € 11,00
Prijs per stuk bij afname vanaf 100 stuks € 9,50

Bij bestelling vanaf 25 stuks worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Vileine Vragen op maat

We krijgen regelmatig vragen om VVV te ontwikkelen voor bepaalde doelgroepen, zoals projectleiders, toezichthouders, kinderen, Rotarians/serviceclubs. Soms leidt dat tot een bijzonder spel, soms niet. Maar mocht je ideeën hebben, neem dan vooral contact op!

Dat geldt ook voor onze speciale VVV-boeken voor bijzondere gelegenheden: Veertig Vileine Vragen op maat. Bijvoorbeeld bij een jubileum of een zoveel jarig huwelijk. Of voor iemand die met pensioen gaat of een bepaalde leeftijd bereikt. We hebben nu een aantal gemaakt en ze blijken enorm aan te slaan. Want zeg nou zelf, waar vind je een meer origineel en gepast cadeau voor iemand die je echt in het zonnetje wilt zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *