Hoe gelukkig mag ik zijn?

Hoe gelukkig mag ik zijn?

20150325_112257

Hij heeft een superbaan, een lieve vrouw en twee gezonde, slimme kinderen. Zijn ouders zijn in goede gezondheid, ze hebben warm contact. Ook met zijn schoonouders en andere familieleden. Ze hebben een gezellig en druk sociaal leven. In zijn vrije tijd doet hij vrijwilligerswerk. Een supergelukkig man met een volmaakt leven. Toen kwam hij haar tegen. Tijdens een netwerkborrel stond ze er ineens. Met een lieve glimlach en een goed woord voor iedereen. Ze stond in het middelpunt van de belangstelling. Hij was onder de indruk van de warmte en liefde die voelbaar was om haar heen. Toen keek ze ineens op, recht in zijn ogen. Ze liep op hem af en vroeg wie hij was. Hij voelde zich weer een schooljongen en zij was het mooiste meisje van de klas. Het klikte, zoals het met geen andere vrouw ooit geklikt had. Ze gaf hem complimentjes, lachte om zijn grappen, dronk uit zijn glas. Hij was straalverliefd. Een week later zagen ze elkaar weer en nog was die vonk er. Ze waren beiden getrouwd en beiden hielden ze oprecht van hun partner. Toch gebeurde er van alles tussen hen, onverklaarbaar, onvermijdelijk. Na een paar maanden vertelt hij zijn coach over haar. Want hij heeft zo’n enorm probleem, hij komt er niet meer uit. Hij stelt zijn coach de vraag die hem bezighoudt: hoeveel geluk mag een mens hebben? Of nee, nog specifieker: Hoe gelukkig mag ik zijn?

Wat zou jij antwoorden?

 

De Veertig Vileine Vragen kun je bestellen door een mail te sturen naar stop@coachingcarrousel.com ovv bestellen Veertig Vileine Vragen voor …. Je vult dan zelf het spel in dat je wilt bestellen. Ook dit jaar bieden we je in het laatste staartje van het jaar aan om de spellen de Veertig Vileine Vragen voor … met korting aan te schaffen. Tot en met 24 december koop je 3 spellen naar keuze à 14,95 en betaal je geen verzendkosten. Je kunt kiezen uit de Veertig Vileine Vragen voor: Jezelf, Geliefden, Conflicten, op het Werk, Coaches, Ondernemers, Ouders van Zorgintensieve kinderen en de Spin in ’t Web.

Bestel je het spel de Veertig Vileine Vragen voor Coaches, in deze periode, dan kosten die geen 14,95, maar slechts 12,00 per stuk inclusief btw en verzendkosten. (deze aanbieding geldt niet wanneer er al een andere kortingsregeling van toepassing is)

Geschreven door Philine Spruijt

Philine Spruijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *