Warning: Use of undefined constant dt_author_box - assumed 'dt_author_box' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\domains\coachingcarrousel.com\wwwroot\cms\wp-content\plugins\dt-author-box\dt_authorbox.php on line 20
Huiskamerworkshops – De CoachingCarrousel
Huiskamerworkshops

Huiskamerworkshops

Soms heb je behoefte om even naar jezelf te kijken of iets nieuws te leren om nog effectiever en invloedrijker te worden. De CoachingCarrousel biedt verrassende huiskamerworkshops van drie uur met verschillende thema’s: omgaan met conflicten (Ruzie mag), betekenisvoller communiceren (Over communicatie gesproken), prestatieverbetering door gedragsbeïnvloeding (Alles is gedrag) en jezelf presenteren (Tafel van overvloed). Alle workshops worden vier keer per jaar gegeven in Driebergen of IJsselstein. De workshop gaat door bij minimaal vier deelnemers en is vol bij maximaal acht deelnemers. Aanmelden kan door een mail te sturen met de naam en datum van de door jou gekozen workshop.
De kosten zijn € 75,00 incl BTW en dienen vooraf voldaan te worden. Afmelden is niet mogelijk, maar je kunt wel altijd een ander in jouw plaats sturen.

De winst van conflicten

Vermijd jij het liefst alle conflicten, omdat je niet weet hoe je daar mee om moet gaan? Ben je bang om je relatie, je gezicht of nog meer te verliezen? In deze workshop leer je hoe het komt dat ruzies uit de hand lopen en hoe je dat kunt voorkomen, wat je kunt doen met emoties en hoe je je eigen belangen en die van de ander behartigt. Kortom een workshop waarin je leert hoeveel winst een conflict kan opleveren.

Praktische gegevens
De workshops worden vier keer per jaar gegeven, in 2019 op 7 februari, 22 mei, 12 september en 26 november. Aanmelden doe je door een mail te sturen aan: stop@coachingcarrousel.com met daarbij de naam van de workshop die je wilt bezoeken en op welke datum. Minimum aantal deelnemers: 4, maximum aantal deelnemers: 8. Deelname kost € 75,00 (incl. btw). Dit bedrag graag vooraf overmaken op IBAN NL12 TRIO 0254 34 9730.

Verbindend communiceren

Praten met elkaar doen we allemaal. Om in contact te blijven, om informatie uit te wisselen, voor de gezelligheid. Maar soms wil je meer. Omdat jij of de ander behoefte heeft aan een stevig gesprek. Omdat je voelt dat iets onduidelijk blijft, maar daar niet echt je vinger op kunt leggen.
In deze workshop leer je spelenderwijs de vragen te stellen om diepgaander gesprekken te voeren. Dat doen we met de Veertig Vileine Vragen spellen.
Vileine vragen zijn niet vrijblijvend, ze vragen om nadenken, om dieper op een onderwerp in te gaan. Zowel vragensteller als beantwoorder komen in beweging. In deze huiskamerworkshop leer je wat Vileine Vragen zijn, wat het effect ervan is en waarvoor je ze kunt gebruiken. Natuurlijk gaan we ook met de spellen van jouw keuze spelen.
De workshop wordt gegeven door Philine Spruijt van De CoachingCarrousel.

Praktische gegevens
De workshop wordt vier keer per jaar gegeven. In 2019 zijn de data: 21 februari, 16 mei, 5 september en 21 november. Aanmelden doe je door een mail te sturen aan: stop@coachingcarrousel.com met daarbij de naam van de workshop die je wilt bezoeken en op welke datum. Minimum aantal deelnemers: 4, maximum aantal deelnemers: 8. Deelname kost € 75,00 (incl. btw). Dit bedrag graag vooraf overmaken op IBAN NL12 TRIO 0254 34 9730.

Verander je gedrag

Waarom lukt het nooit om je voornemens waar te maken? Waarom mislukken afvalpogingen zo vaak? Dat komt niet omdat je dom of zwak bent, maar simpelweg omdat je niet de juiste weg weet.
In deze huiskamerworkshop leer je je hoe je gedrag kunt veranderen, zowel je eigen gedrag als dat van anderen, via een eenvoudige methodiek. In de workshop maak je een stappenplan voor zes weken om je gedragsverandering te oefenen.
De workshop wordt verzorgd door Francine ten Hoedt van De CoachingCarrousel.

Praktische gegevens
De workshops worden vier keer per jaar gegeven. De data voor 2019 zijn: 22 maart, 24 mei, 23 augustus en 11 oktober. Aanmelden doe je door een mail te sturen aan: stop@coachingcarrousel.com met daarbij de naam van de workshop die je wilt bezoeken en op welke datum. Minimum aantal deelnemers: 4, maximum aantal deelnemers: 8. Deelname kost € 75,00 (incl. btw). Dit bedrag graag vooraf overmaken op IBAN NL12 TRIO 0254 34 9730.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *