Warning: Use of undefined constant dt_author_box - assumed 'dt_author_box' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\domains\coachingcarrousel.com\wwwroot\cms\wp-content\plugins\dt-author-box\dt_authorbox.php on line 20
Conflictmanagement – De CoachingCarrousel
Conflictmanagement

Conflictmanagement

Werken kost zoveel vrije tijd, die ga je toch niet besteden aan gedoe? Conflicten kunnen nutteloze, emotievolle, geld- en tijdverslindende processen zijn, of waardevolle, leerrijke situaties. Hoe haal je de winst uit conflicten, voor jezelf, voor je team, voor je organisatie? Hoe krijg je de energie weer stromend en de samenwerking swingend? Daar zijn zoveel manieren voor! Het begint met conflicten te zien als waardevolle leersituaties. Weten hoe?

De CoachingCarrousel biedt diverse mogelijkheden om de mensen in uw organisatie conflictvaardiger te maken, waardoor jouw organisatie meer bestand is tegen gespannen situaties en conflicten:
– Visieontwikkeling
– Conflictdiagnose en -analyse van aanpak tot nazorg
– Conflictcoaching
– Mediation

We werken hierbij nauw samen met de Merlijngroep.

2 gedachten over “Conflictmanagement

  1. Beste Francine,
    Ben zelf opleider in een sociale werkplaats en heb “spelen met conflicten” besteld. Er wordt in de handleiding gesproken over het competentieformulier, maar op de website van coachlink.nl en boomnelissen.nl kan ik nog steeds niet aan dit formulier… Kunt u mij hieraan helpen? Bedankt om mij iets te laten weten.
    Met vriendelijke groeten,
    Marleen Elie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *