Coaching

Coaching

Dia1

 

Binnen veel organisaties is regelmatig behoefte aan coaches en vooral aan verschillende typen coaches. Medewerkers zijn immers allemaal verschillend en hebben niet dezelfde ontwikkelingsvragen. Toch worden vaak dezelfde coaches ingezet voor al die verschillende leerdoelen. Of is P&O/MD voortdurend op zoek naar adequate coaches, dat kost veel tijd en werk. 

De CoachingCarrousel is een samenwerkingsinitiatief tussen een aantal professionele, zelfstandig werkende coaches. Wij hebben als doel organisaties een breed aanbod aan coaches te bieden op basis van de volgende uitgangspunten:

  1. tussen gecoachte en coach is synergie;
  2. alle coaches van de CoachingCarrousel zijn professionals met een adequate opleiding of specialisatie;
  3. de leervraag van de gecoachte sluit aan bij de expertise van de coach;
  4. er is altijd een coach en een coachingsvorm te vinden, die aansluiten bij de leervraag, ofwel binnen de CoachingCarrousel of in ons zeer uitgebreide netwerk;
  5. geen verrassingen in de prijsstelling: u ontvangt een duidelijke offerte voor onze activiteiten.

Wil je onderzoeken of de CoachingCarrousel iets is voor jouw bedrijf? Dan zijn er verschillende mogelijkheden, waaronder:

  • De SpeedCarrousel: In een presentatie van circa een half uur geven we een algemene uitleg over doel, proces en resultaat van een coachingstraject. Vervolgens gaat de CoachingCarrousel draaien met speedcoachingsgesprekken van maximaal 15 minuten voor iedere medewerker die wel eens wil voelen wat coaching is.
  • De SurpriseCarrousel: een dagdeel vol verrassende coaches en coachvormen.
  • Spelen met de Veertig Vileine Vragen voor… Onder deskundige leiding van coaches van de CoachingCarrousel speel je het spel met je team. Een ontspannen en humorvolle manier om elkaar (beter) te leren kennen.
  • Conflictvaardigheid: Een dag waarin je met je medewerkers gaat werken aan versterking van de conflictvaardigheid.

Heb je een andere vraag over coaching? Mail dan vooral, het antwoord kan je verrassen!

Meer weten? Neem dan contact op met Philine Spruijt (06-26078129) of  Francine ten Hoedt (06-21263691) of mail naar stop@coachingcarrousel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *