Coaching

Coaching

Individuele coaching

Je kunt coaching gebruiken als je

 • met een vraagstuk zit en er zelf niet uitkomt. Dan is het fijn om te kunnen klankborden met een buitenstaander, die jouw brein kan laten stormen.
 • net een nieuwe functie hebt en daar graag met iemand over wilt sparren die verstand heeft van organisaties, collega’s en management.
 • uitgekeken bent op je functie en nog niet weet wat je dan wel wilt gaan doen en hulp wilt bij het bepalen van je koers.
 • meer inzicht in jezelf en je omgeving (zowel priv als zakelijk) wilt verkrijgen.
 • jezelf verder wilt ontwikkelen.

De CoachingCarrousel bestaat uit een groot aantal zelfstandig gevestigde coaches, die allemaal hun eigen specialiteit of aanpak hebben, zoals provocatief coaching, stemcoaching, stiltecoaching, coaching van hsp-ers, conflictcoaching. Als je meer wilt weten, mail dan even.

Coaching op het werk

Binnen veel organisaties is regelmatig behoefte aan coaches en vooral aan verschillende typen coaches. Medewerkers zijn immers allemaal verschillend en hebben niet dezelfde ontwikkelingsvragen. Toch worden vaak dezelfde coaches ingezet voor al die verschillende leerdoelen. Of is P&O/MD voortdurend op zoek naar adequate coaches, dat kost veel tijd en werk.De CoachingCarrousel is een samenwerkingsinitiatief tussen een aantal professionele, zelfstandig werkende coaches. Wij hebben als doel organisaties een breed aanbod aan coaches te bieden op basis van de volgende uitgangspunten:

 1. tussen gecoachte en coach is synergie;
 2. alle coaches van de CoachingCarrousel zijn professionals met een adequate opleiding of specialisatie;
 3. de leervraag van de gecoachte sluit aan bij de expertise van de coach;
 4. er is altijd een coach en een coachingsvorm te vinden, die aansluiten bij de leervraag, ofwel binnen de CoachingCarrousel of in ons zeer uitgebreide netwerk;
 5. geen verrassingen in de prijsstelling: u ontvangt een duidelijke offerte voor onze activiteiten.

Wil je onderzoeken of de CoachingCarrousel iets is voor jouw bedrijf? Dan zijn er verschillende mogelijkheden, waaronder natuurlijk een gewoon kennismakingsgesprek of

 • De SpeedCarrousel: In een presentatie van circa een half uur geven we een algemene uitleg over doel, proces en resultaat van een coachingstraject. Vervolgens gaat de CoachingCarrousel draaien met speedcoachingsgesprekken van maximaal 15 minuten voor iedere medewerker die wel eens wil voelen wat coaching is.
 • De SurpriseCarrousel: een dagdeel vol verrassende coaches en coachvormen.
 • Spelen met de Veertig Vileine Vragen voor … Onder deskundige leiding van coaches van de CoachingCarrousel speel je het spel met je team. Een ontspannen en humorvolle manier om elkaar (beter) te leren kennen.

Heb je een andere vraag over coaching? Mail dan vooral, het antwoord kan je verrassen!

Meer weten? Neem dan contact op met Philine Spruijt (06-26078129) of Francine ten Hoedt (06-21263691) of mail naar stop@coachingcarrousel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *