Veertig Vileine Vragen

geliefden inhoudcoaches inhoud webondernemers inhoudweb

 

Stop ronddraaien in cirkels, het antwoord ligt in een hoekje!
Maar hoe doe je dat nou?
Als je jezelf in zo’n spiraal hebt weten te denken, dan is het knap lastig om er zonder hulp uit te komen. Die hulp biedt de spellenreeks “Veertig Vileine Vragen voor…” die de CoachingCarrousel heeft ontwikkeld. Onverwachte en prikkelende vragen, die een gesprek anders dan anders laten beginnen en verlopen. Ze helpen je om uit je eigen kaders te stappen. Vragen die wij als makers van de spellen hebben gesteld aan de coachees en de teams die we hebben begeleid en waardoor zij weer verder konden met hun dromen, hun plannen, hun succes.

We hebben sets voor verschillende doelgroepen, omdat niet alle vragen voor iedereen gelden. Iedere set bestaat uit veertig vragen en een aantal regiekaarten, waarmee je kunt voorkomen dat spelen vervelend wordt.

De spellen kunnen gebruikt worden in zowel werksituaties als privé. Met collega’s, een (loopbaan)coach, vrienden of familie. De Veertig Vileine Vragen zijn er voor:

  • Jezelf
  • op het Werk
  • Conflicten
  • Ondernemers
  • Geliefden
  • Ouders van Zorgintensieve kinderen
  • de Spin in ’t Web
  • Coaches
  • Geluk

Alle spellen kosten 14,95 per stuk. Dit is inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Je kunt bestellen via de CoachingCarrousel: stop@coachingcarrousel.com of via Managementboek.nl en Bol.com.

Alleen bij bestelling via stop@coachingcarrousel.com geldt:

Prijs per stuk bij afname vanaf 25 stuks € 13,50
Prijs per stuk bij afname vanaf 50 stuks € 12,50
Prijs per stuk bij afname vanaf 75 stuks € 11,00
Prijs per stuk bij afname vanaf 100 stuks € 9,50

Bij bestelling vanaf 25 stuks worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Tot 12 februari 2017 krijg je maar liefst 20% korting op de Veertig Vileine Vragen voor Geliefden én Geluk samen. Je betaalt dan maar
€ 23,90. Speciaal voor Valentijnsdag.
Deze aanbieding geldt tot 14 februari 2017.
Omdat jij je geliefde alle geluk gunt en jezelf ook. Omdat gelukkige mensen gezonder zijn, productiever en innovatiever. Omdat gelukkige mensen aantrekkelijker zijn en anderen gelukkig kunnen maken. Stel je voor hoe je elkaar kunt verleiden om over die bijzondere, mooie, hobbelige, intieme, ‘vanzelfsprekende’ relatie aan de praat te raken. Anders dan anders. Daarvoor kun je de spellen de Veertig Vileine Vragen voor Geliefden en voor Geluk gebruiken. Ze dagen je uit om met je geliefde te praten over hoe (gelukkig) jullie samen oud willen worden. Met humor, mildheid en liefde
De spellen uit de reeks Veertig Vileine Vragen voor… bevatten 40 originele, prikkelende, verbindende en uitdagende vragen om mee te spelen met je geliefde, je familie, vrienden en kennissen en zijn ook uitstekend te gebruiken op het werk met collega’s of in teams. Kijk voor een overzicht van alle vragen op www.coachingcarrousel.com. De spellen kosten € 14,95.

 

Vileine Vragen op maat

We krijgen regelmatig vragen om VVV te ontwikkelen voor bepaalde doelgroepen, zoals projectleiders, toezichthouders, kinderen, Rotarians/serviceclubs. Soms leidt dat tot een bijzonder spel, soms niet. Maar mocht je ideeën hebben, neem dan vooral contact op!

Dat geldt ook voor onze speciale VVV-boeken voor bijzondere gelegenheden: Veertig Vileine Vragen op maat. Bijvoorbeeld bij een jubileum of een zoveel jarig huwelijk. Of voor iemand die met pensioen gaat of een bepaalde leeftijd bereikt. We hebben nu een aantal gemaakt en ze blijken enorm aan te slaan. Want zeg nou zelf, waar vind je een meer origineel en gepast cadeau voor iemand die je echt in het zonnetje wilt zetten?

 

Recensies Veertig Vileine Vragen

Wat een prikkelende vragen zijn het! Daar kun je een diepgaand gesprek mee starten met ouders. Heel erg bedankt voor dit prachtige stukje werk van jullie! epilepsieconsulent