Trainingen & Workshops

20130527_133413

De CoachingCarrousel biedt trainingen en workshops op het gebied van (team)ontwikkeling, conflictvaardigheid en prestatieverbetering, zowel open inschrijving als in company.
Hieronder vind je onze open workshops.
Wilt u meer informatie over in company workshops, neem dan contact met ons op.

Van Monster naar Leermeester
Drie workshops waarin je leert om ingewikkelde, onplezierige conflictsituaties te gebruiken om je eigen vaardigheden te verbeteren.
In drie elkaar snel opeenvolgende zeer praktische workshops ga je met je mede-lijders aan het werk met de monsters die jij van conflicten en je conflictpartners hebt gemaakt.
Thema’s die je in deze drie workshops tegenkomt zijn: gelijk en geluk, werkelijkheid en waarheid, patronen, uiterlijkheden, eigenaarschap, emoties, vertrouwen en wantrouwen, conflictvaardigheid.

Je kunt ervoor kiezen om een workshopmiddag mee te doen, maar het mooiste resultaat krijg je natuurlijk wanneer je ze alle drie volgt.

Je trainers zijn Francine ten Hoedt en Philine Spruijt, samen goed voor ca 40 jaar (conflict)coachings- en trainingservaring.

De kosten bedragen per workshop  E 295,00 exclusief btw en als je je voor alle drie inschrijft, dan betaal je E 650,00 ex btw. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 6.

De geplande data zijn:
Donderdag 11 en 25 september en 9 oktober 2014 van 09.30 tot 13.00 uur.

Zin om te komen? Meld je dan aan via stop@coachingcarrousel.com.

 

Spelen met Veertig Vileine Vragen

Het concept van de Veertig Vileine Vragen biedt vele mogelijkheden voor workshops.

De Veertig Vileine Vragen zijn er in 8 varianten: voor Jezelf, Teams, Conflicten, Ondernemers, Ouders, Ouders van Zorgintensieve kinderen, Geliefden en de Spin in ‘t Web. Klik op producten voor meer informatie over alle spellen en de mogelijkheid om deze te bestellen.

1. De kunst van het stellen van Vileine Vragen.
In een workshop van een halve dag maak je kennis met de achtergrond van de vragen, speel je ermee en bedenk je zelf Vileine Vragen. Zodat je hierna zelf met je collega’s, team, familie of vrienden aan de slag kunt.
Kosten bedragen (E) 295,00 exclusief btw.

2. Spelen met Vileine Vragen.
Je speelt alleen of met je team onder deskundige begeleiding met het spel of de vragen van jouw/jullie keuze.
Met de vragen haal je snel naar boven wat er echt speelt en bespreek je belangrijke kwesties.
Deze workshop duurt een halve dag en kost 295,00 exclusief btw.

3. Zelf Veertig Vileine Vragen maken met je team of organisatie.
In een workshop van een dag doorloop je met je team of leden uit de organisatie het proces van het maken van jullie eigen spel. De achtergrond en denkwijze bij het maken van de vragen komt aan de orde.
Tenslotte ontwerpen jullie je eigen spel. In overleg kunnen wij er zorg voor dragen dat dit spel gedrukt wordt. Deze workshop is uitermate geschikt voor organisaties die hun belangrijke boodschap willen uitdragen of een leuk relatiegeschenk met een ‘organizational touch’ willen ontwerpen.

 

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Een workshop van een dag waarin je begeleid wordt in de stappen van het OBM-proces.
Met als doel inzicht te krijgen in de tool van het beinvloeden van gedrag teneinde betere (organisatie-) prestaties te behalen. De kosten van deze workshop bedragen 575,00 exclusief btw.

Alle workshops worden ook in company verzorgd.
Interesse? Neem dan even contact met ons op.
contactklik